OHJELMISTO

Katu: Kids

Skeittausta, douppausta ja seksiin pakottamista kahden valkoisen teinipojan näkökulmasta kuvaava Kids ei ole hyvän mielen nostalgiatrippi. Vaikka siinä tytötkin puhuvat valkokankaalla keskenään rennosti seksistä, on heidän vuorosanoikseen leffan lukuisissa panokohtauksissa kirjoitettu kieltoja ja pelokkuutta. Teinipojat taas eivät koskaan ole kömpelöitä, eivätkä joudu punastelemaan.

Syystäkin kiistanalainen kulttielokuva lyö vasten katsojan naamaa keski-ikäisen miesohjaajan Larry Clarkin teiniraiskausfantasiat. Aikanaan sitä pidettiin rohkeana, rajojarikkovana ja moralisoimattoman aitona teinikuvauksena. Kadulta rooleihin valituista amatööreistä osalle aukeni menestyksekäs näyttelijänura tyyliltään dokumentaarisen, mutta kauttaaltaan käsikirjoitetun Kidsin jälkeen. Nykynäkökulmasta on kiinnostavaa nähdä, mistä kaikista syistä tätä elokuvaa ei enää tehtäisi. Onneksi emme elä 90-luvulla.

to 8.2. klo 19.00
Larry Clark: KIDS
(1995) 35mm
K16 (aikuisen seurassa sallittu 13 vuotta täyttäneille)

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Näytöslippu
10,00
0 available
Sold Out