OHJELMISTO

Anipunk: GHOST IN THE SHELL

GHOST IN THE SHELL

Konetuliaseella räiskivä keinotekoisen kaunis naisvartalo on vain kuori sen sisällä asustavalle haikealle aaveelle. Tietoverkon piuhat tunkeutuvat kyborgikehoihin pistokkeiden kautta vanhan kaupungin tulvaveden valtaamissa sokkeloissa. Takaa-ajot ja väijytykset kolhivat hakkeria jahtaavien erikoisagenttien virtapiirejä armotta.

Ikisuosikiksi noussut animaatio kuuluu Mamoru Oshiin rakastetuimpiin ohjauksiin. Vuosien myötä kulttielokuvan asema anime-kaanonissa on vain vahvistunut. Nyt elokuva nähdään uutena restauraationa. Futuristisen suurkaupungin pilvenpiirtäjät ja liejuiset kujat häikäisevät koko digitaalista ja perinteistä piirrostekniikkaa yhdistelevässä komeudessaan.

pe 17.5. klo 19.00
Mamoru Oshii:
GHOST IN THE SHELL
(1995) dig

Kieli: japani
Tekstitys: englanti

ANIPUNK

– animaatioita pimeyden voimia vastaan –

Varokoot ihmissyöjähämähäkit ja kerrostalonkorkuiset kyborgit! Näiden animaatiosankareiden mielenhallinnassa ja miekkailukyvyissä on epätavallista potkua.

pe 9.2. Yoshiaki Kawajiri: DEMON CITY SHINJUKU (1988)

pe 23.2. René Laloux: LES MAÎTRES DU TEMPS (1982)

pe 8.3. Yoshiaki Kawajiri: WICKED CITY (1987)

pe 22.3. Katsuhiro Ōtomo: Akira (1988)

pe 5.4. Ralph Bakshi: FIRE AND ICE (1983)

pe 3.5. Katsuhiko Nishishima: PROJECT A-KO (1986)

pe 17.5. Mamoru Oshii: GHOST IN THE SHELL (1995)

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Näytöslippu
10,00
0 available
Sold Out