OHJELMISTO

Kosto: Flaming Ears

Pop-scifi-lesbo-spektaakkeli Flaming Ears seuraa kolmen naisen elämää vuonna 2700 fiktiivisessä loppuunpalaneessa Aschen kaupungissa. Spy on sarjakuvataiteilija, jonka painokoneet seksikäs pyromaani Volley on polttanut. Kostoa janoten Spy menee lesboyökerhoon, jossa Volley iltaisin esiintyy. Ennen sisäänpääsyään klubille Spy joutuu tappeluun ja jää haavoittuneena kadulle. Hänet löytää sieltä Nun, liskoihin mieltynyt moraaliton muukalainen punaisessa muoviasussa… joka myös sattuu olemaan Volleyn rakastaja. Nun vie loukkaantuneen Spyn kotiinsa ja piilottaa hänet Volleylta.

Tämä tarina pakkomielteestä ja kostosta on myös antiromanttinen vetoomus rakkauden puolesta kaikissa moninaisissa muodoissaan. Todellinen undergroud-elokuva on kuvattu Super 8 -filmille. Uusi restauroitu versio palauttaa sen valkokankaille. Flaming Ears kyseenalaistaa kerronnan konventiot omaperäisen leikkisällä tavalla. Sen nokkela näkökulma scifigenreen on täynnä punk-asenteella tehtyä visuaalista loistoa.

FLAMING EARS (1992)
Kieli: saksa, tekstitys englanti
Kesto: 90min
Formaatti: 4K DCP

 

Näytösliput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Näytöslippu
10,00
11 saatavilla
Kostopassi
70,00
20 saatavilla