OHJELMISTO

Iho: Donkey Skin

Satu ihon kätkemisestä aasinnahan alle sädehtii hippiajan värikkään kimalteen koko loistossa. Prinsessa on valmis kääriytymään aasinnahkaan välttääkseen avioliiton oman isänsä kanssa. Apollinairen ja Cocteaun runot siivittävät Charles Perraultin klassikkoon perustuvan kuninkaallisen sadun absurdit käänteet lentoon. Psykedeelisessä lavastuksessa henkiolennot ja taivaankappaleet kannattelevat hovin valtaistuimia. Kuvankauniin prinsessan ympärillä hyörivät siniset palvelijat, punaiset hevoset ja keltaisesta violetiksi muuttuva keiju. Perinteiden järjettömyys näyttää kieltä itselleen, ruusu puhuu prinssille ja prinsessa haisee kuolleelle aasille.

ti 20.2. 19.00
Jacques Demy:
Donkey Skin
(Peau d’âne, Aasinnahka)
1970
DCP

ikäraja: S

kieli: ranska
tekstitys: englanti
kesto: 90 min

 

IHO

– elokuvia iholta ja ihon alta –

Punastuttava elokuvasarja kääriytyy välillä häveliäästi päästä varpaisiin vaatteiden peittoon, ja välillä juoksentelee ilkialasti. Tarinoissa iholta ja ihon alta kosketellaan katseella ryppyjä, tatuointeja ja korvannipukoita. Tuntoaistia värisyttävät elokuvat sekoittavat surua surrealismiin ja kuolemaa kutkuttavaan himoon. Nurinpäin iho on ohi. Jotain on päättynyt, joku on kuollut tai yksi vaihe on ohitse. Silti iho on yhä sama. Tervetuloa ihmisturkkien satukirjastoon.

ti 6.2. Albert Birney & Kentucker Audley: Strawberry Mansion 2021

ti 20.2. Jacques Demy: Donkey Skin 1970

ti 27.2. Nico Manzano: Me and the Beasts 2021

ti 12.3. Sergei Dvortsevoy: Tulpan 2008

ti 26.3. Kaouther Ben Hania: The Man Who Sold His Skin 2021

ti 9.4. Jonathan Glazer: Under the Skin 2014

ti 23.4. Carine Adler: Under the Skin 1997

ti 7.5. Anocha Suwichakornpong: Dao Khanong 2016

ti 21.5. Tsai Ming Liang: Face 2009

TBA Mehdi Ben Attia: Of Skin and Men 2017

Ohjelmiston muutokset ovat mahdollisia.

Näytösliput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Ihopassi
55,00
10 saatavilla