OHJELMISTO

Iho: Tulpan

Luontevasti kuin merimies aavikolla rakkaustarina törmää pölyiseen kamaraan. Nuori kazakki yrittää verhon raosta ja oven läpi vikitellä alati kätkeytyvää Tulpan nimistä tyttöä. Mutta ei auta. Nuorukaisen iho ei neitoa miellytä. Ihastus yltyy silti päivä päivältä, vaikka Tulpan ei koskaan näytä kasvojaan. Kylki kyljessä jurtissa elävät perheet kamppailevat arotuulessa nousevia pölypatsaita vastaan. Lapset huvittelevat puristelemalla mustapäitä isänsä selästä. Lampaat kärsivät nälästä. Nuori kauppamies luukuttaa musiikkia lehdistä leikellyillä tissikuvilla koristellussa traktorissaan.

ti 12.3. klo 19.00
Sergei Dvortsevoi:
Tulpan
2008
dig.

ikäraja: 18 (anniskelunäytös)

kieli: kazakki
tekstitys: englanti
kesto: 100 min

 

IHO

– elokuvia iholta ja ihon alta –

Punastuttava elokuvasarja kääriytyy välillä häveliäästi päästä varpaisiin vaatteiden peittoon, ja välillä juoksentelee ilkialasti. Tarinoissa iholta ja ihon alta kosketellaan katseella ryppyjä, tatuointeja ja korvannipukoita. Tuntoaistia värisyttävät elokuvat sekoittavat surua surrealismiin ja kuolemaa kutkuttavaan himoon. Nurinpäin iho on ohi. Jotain on päättynyt, joku on kuollut tai yksi vaihe on ohitse. Silti iho on yhä sama. Tervetuloa ihmisturkkien satukirjastoon.

ti 6.2. Albert Birney & Kentucker Audley: Strawberry Mansion 2021

ti 20.2. Jacques Demy: Donkey Skin 1970

ti 27.2. Nico Manzano: Me and the Beasts 2021

ti 12.3. Sergei Dvortsevoy: Tulpan 2008

ti 26.3. Kaouther Ben Hania: The Man Who Sold His Skin 2021

ti 9.4. Jonathan Glazer: Under the Skin 2014

ti 23.4. Carine Adler: Under the Skin 1997

ti 7.5. Anocha Suwichakornpong: Dao Khanong 2016

ti 21.5. Tsai Ming Liang: Face 2009

TBA Mehdi Ben Attia: Of Skin and Men 2017

Ohjelmiston muutokset ovat mahdollisia.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available