OHJELMISTO

Katu: Babylon

Jah! Rastafari! Lion! Brixtonin jamaikalaiset jatkavat paahtamista biitin päälle, vaikka valkoinen yhteiskunta ympärillä kohtelee tylysti. Rytmi keinuu, ganja palaa ja elämän ongelmien volyymi peittyy hetkeksi soundsystemin pauhun alle. Rasismia, poliisiväkivaltaa ja polttavia sosiaalisia ongelmia sohiva Babylon on saavuttanut kulttistatuksen mustan nuorison kuvauksena Britanniassa.

Franco Rosson ohjaama draamaelokuva on kuvattu kokonaan lokaatioissa Lontoossa, ja näyttelijät on valittu enimmäkseen karibialaistaustaisten yhteisöstä. Pääosassa on toisen polven guyanalais-britti näyttelijä ja reggae-muusikko Brinsley Forde. Aswad reggae-bandin keulahahmolle Brinsley Fordelle ja elokuvan musiikista vastaavalle Barbadoksella syntyneelle reggae-kitaristille Dennis Bovellille on myönnetty Brittiläisen imperiumin ritarikunnan jäsenyys palveluksistaan taiteen hyväksi.

to 4.1. klo 19.00
Franco Rosso: BABYLON
(1980) 16mm
K18 (anniskelunäytös)

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Näytöslippu
10,00
0 available
Sold Out