OHJELMISTO

Katu: Freewheelin’

Skeittilauta rullaa vapaasti jyrkässä rinteessä ja kiihtyy yli 80 km/t vauhtiin. Skeittaustähti Stacy Peraltasta ja tämän skeittaajaystävistä kertova elokuva seuraa läheltä hyppyä harrastajasta ammattilaiseksi. Scott Dittrichin ohjaama elokuva on kehystetty tyttöystävä Camille Darrinin pitkiksi jäähyväisiksi juuri ennen pienen ikuisuuden eli kolmen kuukauden eroa, kun Peralta nousee Australian koneeseen ensimmäiselle työkeikalleen skeittiammattilaisena.

Ystäväpiirin kautta mukaan mahtuu erilaisten skeittaus-, lonkkari- ja rullaluistintyylien lisäksi monia sukulaissieluisia lajeja surffauksesta slalomiin ja crossipyöräilystä purjekelkkailuun. Huimia skeittitaitoja nähdään niin laudalla käsillä seisten kuin pipelineissa, pooleissa ja vuoristoteilläkin. Akrobaattisimmista osuuksista vastaavat ammattiskeittaajat Desiree von Essen ja Russ Howell.

ke 15.11. klo 19.00
Scott Dittrich:
FREEWHEELIN’
(1976) 35mm
K18 (anniskelunäytös)

Näytös on osa Object festivaalia www.objectfestival.fi

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available