OHJELMISTO

Object Festival: Sooloja

Viiden lyhyen sooloesityksen illassa nähdään ääniä manipuloivaa cyr wheel akrobatiaa, elokuvan varhaishistorialle silmää iskevää animaatiota, visuaalista taikuutta, ihmishämähäkin kiipeilyä ja kuvataiteellisia taikatemppuja.

Vejde Grind: Soulo
Rhythmic Cyr wheel by Vejde Grind.
Mixing precise choreography and pure improvisation, Vejde invites the audience to a unique experience, where the visual and the auditory meet in a dynamic and playful dance. The soundscape and music is created live on stage in an interplay with movement, with the help of a high-tech sound design picking up the vibrations of the Cyr Wheel. Vejde’s Cyr Wheel is made of steel, weighs 18 kg, and has a 210 cm diameter. Open your eyes, prick up your ears, and enjoy this unique Circus performance.

Vejde Grind on ruotsalainen sirkustaiteilija ja tanssija, jonka taiteidenvälinen työ yhdistää akrobatiaa, Cyr Wheelia, tanssia, musiikkia ja äänisuunnittelua.

Arturo Fuenzalida & Benjamín Perez: Al Parecer
”As if you were a curious cat, please enter this room where the characters and the imagination of the illusionist Arturo Fuenzalida await you. Hey! what’s that? a fish? You’d better come in and see for yourself.” Santiagosta, Chilestä lähtöisin olevien taiteilijoiden videoteos yhdistää animaatiota, taikuutta, sirkusta ja 1900-luvun alun elokuvatekniikoita.

Ohjaus: Benjamín Perez
Taikuri: Arturo Fuenzalida.

Arturo Fuenzalida on taika-alan ohjaaja, konsultti, kehittäjä ja esiintyjä Santiagosta, Chilestä.

Juhani Kirjavainen: Void Drifter
Juhani Kirjavainen on visuaaliseen taikuuteen erikoistunut nuori taiteilija, jonka ”oikealta taikuudelta” näyttävä tyyli on tehnyt taika-alalla suuren vaikutuksen. Void Drifter sisältää suuren määrän Kirjavaisen itse kehittämiä uusia taikaefektejä, joiden vaikutus katsojaan on välitön.

Ilona Jäntti/Ilmatila: Gangewifre
Gangewifre on esitysprojekti, joka muuttaa muotoaan esityspaikan mukaan.
Se on kuin elävä kudos, jossa ohuet köydet risteävät verkon lailla, ja syntyy illuusio painottomuudesta. Teoksen nimi on muinaisenglantia ja tarkoittaa hämähäkkiä.

Koreografi ja esiintyjä: Ilona Jäntti
Musiikki: Gamardah Fungus
Kantaesitys: Teatro a Corte -festivaali 2013, Racconigin kuninkaallisen linnan puutarha

Ilona Jäntti on oululaislähtöinen sirkustaiteilija ja koreografi. Hän on valmistunut sirkustaiteilijaksi tukholmalaisesta Circuspiloterna-koulusta ja tanssitaiteen maisteriksi Lontoon Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance -oppilaitoksesta. Jäntti on toinen Ilmatila-ryhmän perustajajäsenistä ja hän on työskennellyt ilma-akrobatian ja tilalähtöisten teosten parissa ammattimaisesti vuodesta 2003. Hänelle myönnettiin Opetus- ja kulttuuriministeriön Suomi-palkinto vuonna 2019.

Juan Colás: Ritual illusionism
Juan Colás on espanjalainen taikuri, jonka tausta kuvataiteessa on vahvasti läsnä hänen taikuudessaan.

 

Liput: 25/15€
Alennuslippu kaikille ketkä kokevat olevansa oikeutettuja alennukseen.
Kesto: noin 60min
Suositusikä: yli 12-vuotiaille

 

www.objectfestival.fi

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available