OHJELMISTO

Union 9v: Hot Water – kinokonsertti

Union täyttää 9 vuotta meidän pyörittämänämme ja 99 vuotta avaamisestaan vuonna 1924. Sitä on juhlittava kinokonsertilla!

Vauhtia ja vauhdikkaita kalkkunoita mykkäelokuvan tyyliin on luvassa, kun Harold Lloyd on pinteessä kuin rapu kuumassa kattilassa. Neidon silmien kuumankostea katse saa hänet rientämään naimisiin. Raitiovaunu ja auto porhaltavat kohti seuraavia koettelemuksia, kunnes lopult päädytään lähes kauhutunnelmiin.

Kerrotaan, että mykkäelokuvan mestarikoomikoihin lukeutuva Harold Lloyd halusi Hot Waterista napakasti vain tunnin mittaisen, koska hänen edellistä elokuvaansa oli kritisoitu pitkäksi. Tunnissa ehditään kuitenkin paahtaa hyvällä sykkeellä läpi enemmän kommelluksia, kuin saattaisi arvatakaan.

Säestyksestä vastaa ensiluokkainen taiteilijaduo: Tapani Rinne ja Aleksi Myllykoski. Saksofonisointia elektroniseen biittiin yhdistävä duo soittaa ambient dronea, jossa noir jazzin tummat sävyt limittyvät teknosta ja junglesta vaikutteita ammentavaan poljentoon.

Liput: 15/10€, alennuslippu kaikille ketkä kokevat olevansa oikeutettuja alennukseen.

HOT WATER
Ohj: Fred C. Newmeyer, Sam Taylor
Kesto: 60min

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available