TEATTERI UNION

TEATTERITILA

Tilavuokraus

Teatteri Unionin tiloja on mahdollista vuokrata myös erilaisiin tilaisuuksiin.
Vuokraamme tilaa ensisijaisesti kulttuuritapahtumien käyttöön, seminaareihin sekä elokuvanäytöksiin.

Teatterisalissa on 80 istumapaikkaa, 9m x 9m kokoinen näyttämö, 6m leveä valkokangas,

Tilasta löytyy DCP elokuvaprojektori (Sony 4K), 35mm filmiprojektori (Cinemeccanica Victoria 5), 16mm filmiprojektori (Bauer),
7.1 surround äänet, sekä laaja valikoima muuta video- ääni ja valokalustoa.

Viihtyisästä A-oikeuksin varustetusta aulakahvilasta aukeaa upea merinäköala.

 

Esteettömyys

Ulko-ovi

Ulko-oven ulkopuolella on yksi porras, jonka voi ylittää irtoluiskan avulla. Asetamme luiskan tarvittaessa paikoilleen. Ulko-oven sisäpuolella on 4,5 cm kynnys. Kynnykseen on pieni irtoluiska.

Sisätilat ja kulku

Teatterisaliin, esteettömään wc-tilaan ja baaritiskille on esteetön kulku. Tiskille mentäessä ja teatterisalin ovella on kynnysluiskat. Teatterisalissa on yleensä yksi pyörätuolipaikka, joka sijaitsee takarivissä. Tarvittaessa pyörätuolipaikkoja takarivissä voidaan järjestää lisää. Salissa tai tiskillä ei ole induktiosilmukkaa.

Turvallisempi tila

Tasa-arvoinen kohtelu synnyinmaasta, kielestä, uskonnosta, koosta, koetusta sukupuolesta, iästä tai muista ominaisuuksista riippumatta on meille tärkeää. Tuomitsemme kaiken syrjinnän ja häirinnän. Edellytämme, että kaikkien koskemattomuutta ja oikeuksia kunnioitetaan. Toisten kävijöiden henkilökohtaisten rajojen ylittäminen, ei ole ilman suostumusta hyväksyttävää. Älä siis häiritse sanallisesti, älä kosketa ilman lupaa, äläkä edes koskettele itseäsi tavalla, jota toinen ei ehkä halua nähdä. Toivomme, että meille olisi helppo kertoa, jos ongelmallista käytöstä ilmenee, jotta voimme puuttua tilanteeseen. Ota yhteyttä henkilökuntaan, jos havaitset epäkohtia.