TEATTERI UNION

TEATTERITILA

Teatteritila

Pääsääntöisesti emme tällä hetkellä vuokraa Teatteri Unionin tiloja muiden järjestämiin tilaisuuksiin.

Teemme kuitenkin yhteistyötä festivaalien ja kulttuuritapahtumien kanssa. Yhteistyönä tilassa järjestetään vierailuesityksiä, tapahtumia sekä elokuvanäytöksiä. Saatamme ottaa vastaan myös uusia yhteistyöehdotuksia, jos ohjelmistolinja ja aikataulut sopivat yhteen.

Teatterisalissa on 80 istumapaikkaa, 9m x 9m kokoinen näyttämö ja 6m leveä valkokangas.

Tilasta löytyy DCP elokuvaprojektori (Sony 4K), 35mm filmiprojektori (Cinemeccanica Victoria 5), 16mm filmiprojektori (Bauer),
7.1 surround äänet, sekä laaja valikoima muuta video-, ääni- ja valokalustoa.

Viihtyisästä A-oikeuksin varustetusta aulakahvilasta aukeaa upea merinäköala.

 

Esteettömyys

Ulko-ovi

Ulko-oven edustalla ei ole korkeuseroa porraskiven ja asfaltin välillä. Asfaltti oven edessä on loivasti kalteva. Ulko-ovella on ulkopuolella kaksi noin 2 cm korkuista kynnyslistaa, jotka yleensä voi ylittää pyörätuolilla tai muulla apuvälineellä. Ulko-oven sisäpuolella on kynnysluiska.

Sisätilat ja kulku

Teatterisaliin, esteettömään wc-tilaan ja baaritiskille on esteetön kulku. Tiskille mentäessä ja teatterisalin ovella on kynnysluiskat. Teatterisalissa on yleensä yksi pyörätuolipaikka, joka sijaitsee takarivissä. Tarvittaessa pyörätuolipaikkoja takarivissä voidaan järjestää lisää. Salissa tai tiskillä ei ole induktiosilmukkaa.

Avustajilla on maksuton sisäänpääsy näytöksiin, jos näytös ei ole loppuunmyyty. Avustaja- tai opaskoiran saa ottaa mukaan elokuvateatteriin.

Turvallisempi tila

Tasa-arvoinen kohtelu synnyinmaasta, kielestä, uskonnosta, koosta, koetusta sukupuolesta, iästä tai muista ominaisuuksista riippumatta on meille tärkeää. Tuomitsemme kaiken syrjinnän ja häirinnän. Edellytämme, että kaikkien koskemattomuutta ja oikeuksia kunnioitetaan. Toisten kävijöiden henkilökohtaisten rajojen ylittäminen, ei ole ilman suostumusta hyväksyttävää. Älä siis häiritse sanallisesti, älä kosketa ilman lupaa, äläkä edes koskettele itseäsi tavalla, jota toinen ei ehkä halua nähdä. Toivomme, että meille olisi helppo kertoa, jos ongelmallista käytöstä ilmenee, jotta voimme puuttua tilanteeseen. Ota yhteyttä henkilökuntaan, jos havaitset epäkohtia.